info@andorcarn.ad  +376 801 808

QUI SOM

Des de fa ja molts lustres la família Santacreu es dedica al negoci de la carn, tant és així que quan l’any 1951 el Sr. Antoni Santacreu inaugura la seva primera carnisseria a Andorra ja feia molt temps que els seus progenitors n’havien estat explotant una altra a Camarasa (Lleida).

Al cap d’uns anys (el 1970) i amb l’objectiu de fer créixer el negoci, funda ANDORCARN, juntament amb tres altres companys carnissers i ja a l’any 1972 passa ha ser gestionada totalment per la família Santacreu. Avui l’empresa segueix regentada pels fills del fundador.

El 1982 amb l’objectiu de diversificar l’activitat de l’empresa s’engega la secció d’elaboració d’embotits tradicionals ELS ESCAUBELLS, que el mes de juny del 2013 va obtenir l’autorització, per part del Departament d’agricultura del M.I. Govern d’Andorra, de fer us del segell oficial  “Andorra recepta tradicional”.

 

La nostra política comercial s’ha basat en la confiança mútua amb els nostres proveïdors, alguns d’ells des de fa més de 40 anys, és així com podem exigir la màxima qualitat en la mercaderia.

El nostre èxit es fonamenta en la seriositat del nostre treball i en el respecte pels nostres clients, basant-nos tant en la qualitat del producte com en la del nostre servei..